Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Κοστίζουν στη Λίβερπουλ τα γκολ του Τόρες

Στον κυριακάτικο αγώνα με την Μπλάκμπερν ο Φερνάντο Τόρες πανηγύρισε το 30ο εφετινό του γκολ με τη Λίβερπουλ. Η κεφαλιά με την οποία οι "κόκκινοι'" κλείδωσαν τη νίκη κόντρα στα "ρόδα" (έκανε το 2-0) πανηγυρίστηκε έντονα και στη Μαδρίτη, αλλά όχι μόνο για συναισθηματικούς λόγους.
Οι άνθρωποι της Ατλέτικο σίγουρο έχουν στην καρδιά τους τον Ισπανό επιθετικό για ότι τους...χάρισε, αλλά και τώρα που έφυγε από την ομάδα του συνεχίζει να τους αποφέρει κέρδος. Το κυριακάτικο του γκολ έβαλε στο ταμείο των "ροχιμπλάνκος" άλλα 250.000 ευρώ, τα οποία οι Μαδριλένοι καρπώνονται λόγω μιας συμφωνίας που είχαν κάνει με τη διοίκηση της Λίβερπουλ. Αυτή λέει πως σε κάθε 15 τέρματα του "El Nino" η παλιά του ομάδα θα εισπράττει το παραπάνω ποσό, που αυτή τη στιγμή φθάνει το μισό εκατομμύριο ευρώ, έπειτα από το 30άρι που έχει...τραβήξει ο Τόρες.
Τα κέρδη της Ατλέτικο δεν σταματούν όμως εδώ, αφού στη συμφωνία των δύο συλλόγων αναφέρονταν πως αν ο 24χρονος επιθετικός συμπληρώσει 25 παιχνίδια με τη φανέλα της Λίβερπουλ τότε οι Μαδριλένοι έχουν λαμβάνειν άλλα 250.000 ευρώ. Ο Τόρες μετρά ήδη 31 αγώνες με τη φανέλα της ομάδας του Μπενίτεθ, οπότε το ποσό έχει ήδη πάει στα 750.000 ευρώ και το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν ο πρώην στράικερ των "ροχιμπλάνκος" προλαβαίνει να φθάσει 45 γκολ και να "στείλει" άλλο 1/4 εκ. ευρώ στη Μαδρίτη.
πηγή :contra.gr Νίκος Καλογήρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: